У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Адже діти — це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Приходять діти у світ зовсім маленькими і безпомічними, а ми, дорослі, повинні їх виростити, огорнути затишком і теплом, щирою ніжністю, батьківською турботою і великою та святою материнською любов’ю. Дуже хочеться, щоб усі на землі щохвилини, щодня були радісними та щасливими, бо дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини.

Піклування про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків, суспільства та держави. Врешті-решт, саме для цього всі ми живемо та працюємо. Зігріваючи теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднуючи зусилля заради майбутнього, ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Сім’я і дитина – це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих стали філософією життя педагогічного колективу Рожнівського ліцею. Сьогоднішні перемоги наших вихованців є стартовим майданчиком для творчого, інтелектуального та духовного зросту. Попереду нові відкриття і здійснення творчих задумів. Обдаровані діти нашого освітнього закладу – це той ресурс, із якого створюється інтелектуальна еліта держави. Їм відкривати всесвітні таємниці, сягати нових вершин, розбудовувати рідну країну. Їм бути господарями на цій землі. Їм належить майбутнє. Хай же буде воно щасливим!

Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *