Збір лідерів учнівського самоврядування – це місце, що об’єднує активну і талановиту молодь. Це місце, де голови учнівського парламенту мають можливість пропонувати свої ідей в голос, знайти однодумців та сміло, власними руками творити майбутнє нашої неньки України.

28 квітня на базі Рожнівського ліцею «Гуцульщина» відбувся перший офіційний з’їзд лідерів учнівського самоврядування Рожнівської Об’єднаної територіальної громади (Кобаківський ліцей, Хімчинський ліцей, Рибненська гімназія, Рожнівський ліцей).

Лідер – це людина, яка веде за собою групу. Такі поняття як «лідер» і «команда» тісно пов’язані, адже тільки об’єднавшись ми можемо досягти успіху. Для голів учнівського самоврядування Рожнівської ОТГ було проведено заняття з елементами тренінгу «Я – Лідер». В ході заняття учні вчилися працювати в групі, розвивали ораторські здібності, а також оцінювали рівень своїх лідерських якостей. Цей день назавжди залишився у серцях дітей. Гаслом зустрічі став вислів «Бути лідером – добре, бути хорошим лідером – краще. Хороший лідер – це той, хто живе із собою та іншими в мирі, для нього люди – це значущі й гідні особистості». Також було заплановано наступну, не офіційну зустріч, на якій вони мали розробити власну назву, кредо, логотип, план роботи на 2019-2020 навчальний рік.
Лідери швидко знайшли спільну мову та здружилися. Нові зустрічі та знайомства завжди добре, тож всі ми з нетерпінням чекатимемо наступного з’їзду. Разом ми сила. Ви ще почуєте про нас та наші досягнення.


















Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *