28.10.2019 учнівське самоврядування Рожнівського ліцею “Гуцульщина” імені Федора Погребенника вперше зібралося за стінами школи. Нас вітала мавльовнича Верховина. Спочатку лідери піднялися на одну із найвищих точок Верховини. Невеличкий перекус, цікаві ігри, фотосесія, задоволені обличчя та щирі усмішки – і це ще не кінець нашої мандрівки. Верховель – наступна зупинка активної молоді. Стомлені, але нерозчаровані діти з нетерпінням чекали своїх замовлень. Смачна піца, теплий чай та свіжий сік підняли настрій. Ситно поївши, ми вирушили додому. Активності учнів не було меж, всю дорогу додому вони співали, ніхто і не думав подрімати чи просто відпочити.

Дорогі наставники, ми щиро вдячні вам за таку можливість побачити красу Карпат та просто провести час разом. Казкові краєвиди, безкраї поля та жовтогарячі барви осені, свіже повітря, хороший настрій та гарна компанія – назавжди у нашій пам’яті. Гостинна Верховинщина назавжди у наших серцях.

Думаю, що кожен із нас відпочив душею, тому хочемо подякувати всім тим, хто не байдужий і прагне змін. Такі поїздки надихають. Разом ми сила, тож вперед до змін!!!!!

[envira-gallery id=”2777″]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *