У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, теплий весняний вітерець приносить до нас свято – День Матері.
Мати – найрідніша людина. Її голос – наймилозвучніший. Теплі руки матері – це перше, що відчуває малюк. Ніжні дотики, колискова, ласкаві слова – все це прояви материнської любові, тепла. Мати – це та, хто дала життя, дала можливість з’явитися на цей світ, побачити сонце та небо, пробігтись зеленою травицею, проявити себе у цьому світі.

День матері – це найкраща можливість нагадати мамі, як сильно ми любимо і цінуємо її. Це свято з кожним новим роком стає все більш популярним, і це не дивно, оскільки мама, споконвіку, була найріднішою і найдорожчою людиною для кожного.

З нагоди відзначення Дня Матері, у цей непростий для нас час, учнівське самоврядування Рожнівського ліцею «Гуцульщина», запускає флешмоб «Mamaloveyou». Для участі у флешмобі вам потрібно: скопіювати даний текст собі на сторінку і помістити улюблене фото з мамою. Будьте активними!!!

#parliamentrozhniv#mamaloveyou#

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *