21 листопада 2019 року в Рожнівському ліцеї «Гуцульщина» імені Федора Погребенника відбувся ряд заходів до відзначення Дня Гідності та Свободи, метою яких було утвердження серед учнів ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного покоління об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у період з листопада 2013 року по лютий 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Заходи в ліцеї відбувалися під загальною назвою «Нескорена та незламна Україна».

Для учнів 5-11 класів день розпочався прес-інформуванням педагогів на тему: «Наш дух не зламати, свободу не вбити». Учні 5-6 класів відвідали урок-презентацію на тему «Незламна гідність України», а для учнів 8-х класів було організовано перегляд документального фільму «Революція гідності. Спецпроект ICTV».

Цього дня у фойє ліцею була розгорнутий інформаційний стенд «Революція Гідності. Як це було», яка діятиме до кінця листопада.

Шкільна бібліотека підготувала книжкову експозицію «Україна: незалежність, гідність, свобода».

У закладі панувала атмосфера піднесеності, гордості за свою країну та її народ. Підсумком дня стала участь педагогічного та учнівського колективів у відзначенні Дня гідності і свободи на площі біля Рожнівської сільської ради.

[envira-gallery id=”2684″]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *