У сучасному світі мир—це найбільша ціннність та мрія. Не дивно що Генеральна Асамблея ООН прий няла постанову за якою 21 вересня весь світ святкує День миру.
У 2018 році цей день став подвійним святом для учнів Рожнівського ліцею «Гуцульщина»: вони відзначали Свято школи та День миру. Назавжди запам’ятають ліцеїсти урочистість та феєричність цього дня, адже всі до нього відповідально готувалися.
Уся шкільна родина булла у вишиванках та в доброму настрої. Різнобарв’я орнаментів дивувало та зачаровувало. Учні та педагоги закладу зібралися на подвірї школи. Старшокласники ліцею, узявши у руки сині та жовті повітряні кульки, стали у формі карти України. Цим вони підкреслили, що Україна неподілена держава, вільна країна, а українці—мирний народ. Бо слово «мир» означає спокійно житии під чистим блакитним небом, вчитися, працювати, любити і поважати один одного. Мир—це свято всіх людей, свято всіх дітей. Без миру немає майбутнього! Це має усвідомити кожен європеєць.
21 вересня на подвір’ї ліцею також вихованці взяли участь у святковому флешмобі, який обєднав молодших здобувачів освіти та старшокласників, вчителів та дирекцію закладу.
Символом дня став голуб. Цих паперових птахів виготовляв кожен клас, ними прикрашали інтер’єри класів, коридори закладу.
Хай ці чисті птахи бережуть мир і спокій ліцею, села, країни.
[envira-gallery id=”728″]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *