20-21 жовтня відбулися вибори президента учнівського самоврядування, яким передувала велика попередня робота: висунення найдостойніших, найкреативніших і найактивніших у кандидати, написання програм, зустрічі з виборцями. Серед кандидатів було 3 учні: Мицкан Антон – учень 9-А класу, Андрійчук Тарас – учень 10-А класу та Сильвашій Юлія – учениця 10-Б класу. Свої програми кандидати в президенти висвітлили на інформаційних плакатах та на дебатах. Вони пропонували проводити інтелектуальні та спортивні змагання між класами, влаштовувати флешмоби, розширити волонтерський рух, організувати роботу з молодшими учнями під час перерв, покращити успішність у навчанні та підняти рівень учнівського самоврядування.

Два тижні передвиборної агітації завершилися голосуванням учнів 5-11 класів. У голосуванні взяли участь 352 учні, 12 з яких не підтримали жодного кандидата! За підсумками роботи виборчої комісії переможцем став Мицкан Антон, який набрав 153 голоси, з невеликим розривом 140 голосів отримав Андрійчук Тарас, та 42 голоси отримала Сильвашій Юлія.
Вітаємо президента ліцею Мицкана Антона та бажаємо новообраному президенту наполегливості та успіхів на цій почесній та відповідальній посаді. Ми всі очікуємо приємних нових змін в нашому ліцеї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *