У рамках відзначення Міжнародного дня Толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов усіх учасників освітнього процессу, з 11 листопада по 15 листопада 2019 року в Рожнівському ліцеї «Гуцульщина» імені Федора Погребенника пройшов «Тиждень Толерантності».

Упродовж 11–15 листопада учні брали участь у різноманітних виховних і просвітницьких заходах.
Учні 5-х класів спільно з класними керівниками підготували інформаційні листівки «Толерантність у висловах». (фото)
Підняли всім святковий настрій учні 9-х класів, даруючи всім при вході в ліцей бейджики у вигляді веселих смайликів.
З учнями 6-х класів проведено анкетування «Наскільки ви толерантні».
Між учнями 7-х класів проведено конкурс малюнків «Толерантність єднає всіх».

З метою формування рис людяності, поглиблення знань учнів про толерантність і його важливості у житті людини було проведено ряд виховних заходів: «Толерантність – шлях до миру» (8-А клас), «Толерантність до інших: учимося співчувати» (8-Б клас), «Толерантність – потреба сьогодення» (8-В клас).
Спільними зусиллями учнів 10-х класів був реалізований колективний проект «Долоньки толерантності», де кожний учасник освітнього процесу міг висловити свою думку, що означає бути толерантним.

[envira-gallery id=”2804″]

Поряд з вищезгаданими заходами з учнями 3-4 класів було переглянуто фільм «Толерантність починається з мене», а з дитячою організацією «Суцвіття» проведено заняття з елементами тренінгу «Співчуття та милосердя врятує весь світ».

Загалом проведені заходи формували в ліцеїстів загальнолюдські моральні цінності, поширювали серед учнівської спільноти принципи терпимості, сприяли налагодження толерантних взаємин між учасниками освітнього процесу.

[envira-gallery id=”2784″]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *