Тарас Шевченко – син українського народу. Батько України. Він став символом волі, справедливості та витривалості для кожного громадянина України, символом українського національного руху та відродження. Саме його творчість знайшла відгук у серцях людей з кожної верстви українського суспільства, пробудила національну свідомість і гідність.
З нагоди відзначення дня народження великого українського поета, Кобзаря українського народу Т.Г. Шевченка, у Рожнівському ліцеї «Гуцульщина» серед учнів початкової школи було проведено виховний захід «Вічне слово Великого Кобзаря». Дітлахи переглянули мультиплікаційний фільм за творами Тараса Григоровича, здійснили віртуальну подорож до картинної галереї та познайомилися з творчістю Шевченка-художника. Дуже цікавою виявилася вікторина в кінці свята, де учні відповідали на питання і отримували солодкі призи.
Такі заходи виховують патріотичні почуття, любов до рідної країни, людей, природи, прагнення більше дізнатися про своїх видатних співвітчизників. У нас, нащадків, попереду ще достатньо часу, щоб пізнавати і розкрити сторінки життя славетного Кобзаря.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *