Початок нового навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія, але для вчителів та учнів цей день осені постає в пам’яті відлунням першого шкільного дзвоника і початком сходження до вершин країни Знань.

У цей день наш освітній заклад привітно відкриває двері для своїх вихованців та їхніх батьків, запрошує на свято. День знань символізує завершення літніх канікул та початок нового навчального року, що викликає у здобувачів освіти одночасно і сум, і радість. З одного боку, їм так не хочеться прощатися з сезоном відпочинку та розваг і знову дисципліновано «гризти граніт науки», а з іншого – нарешті можна зустріти улюблених педагогів, однокласників, друзів, розповісти про літні пригоди та зануритися у цікавий світ інформації і нових знань.

Серед особливостей цього року є те, що саме у цьому новому навчальному році у початковій школі розпочнеться поступове впровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти та нових навчальних програм для початкової школи. Саме тому на святкових лінійках по-особливому тепло вітали найменших учасників навчально-виховного процесу – наших першокласників.

На урочистій лінійці, теплими словами вітали вчителів, дітей та їхніх батьків директор ліцею О.Радиш, заступник голови ОТГ Р.Матейчук, начальник відділу освіти Рожнівської ОТГ Т.Чурко, та побажали першокласникам та старшим учням хороших оцінок, здоров’я та добробуту.

Мабуть, у кожній українській сім’ї цей день радісний. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

[envira-gallery id=”692″]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *