Як і кожного року Святий Миколай завітав до Рожнівського ліцею «Гуцульщина» імені Федора Погребенника, щоб в такі похмурі дні для нашої Батьківщини подарувати дітям трохи світла, святковий настрій та солодкі подарунки. Діти з нетерпінням чекали цього дня, писали листи та щиро вірили у Миколая. Чудотворець прийшов до учнів 1-4 класів, де разом з дівчиною -Україною, Різдвяною Зіркою та Ангелами привітав малечу. Діти були щасливі бачити Миколая на власні очі. Всі учні були чемні весь рік, тож кожен отримав солодкий пакунок. Учні відгадували загадки, розказували вірші і часто згадували слова «мир», «молитва», «перемога».
Окрім учнів початкової ланки, подарунки також отримати діти соціально незахищених категорій нашого освітнього закладу. Презенти для школярів ліцей отримав за сприяння Михайла Томея, рожнівчанина, який є засновником асоціації «Unimos Corazones» в Іспанії. Чоловік вже не вперше допомогає тішити наших дітей подарунками. Цього разу, разом з солодощами та цитрусовими, діти отримали нижню білизну, рукавички, шкарпетки, шарфи-хомути та інше. Не перестаємо дякувати Вам, пане Михайле, за невтомну працю, тепло серця, турботу і добро, яке ви випромінюєте.

Ліцей також отримав допомогу зі Львова. Волонтери вирішили зробити, як вони кажуть, «мінімальне свято діткам» і передали канцелярські товари, іграшки та художню літературу. Дякуємо вам, Андріана Мицик, Марта Калинець, Ярослава Бручковська. У вас справді вийшло зробити свято діткам, тільки не «мінімальне», а максимально приємне та радісне.
Серце не може не радіти від того, що в нашій країні стільки добрих душею людей. Адже наш заклад налічує 730 дітей, і серед них є чимало учнів, які потребують уваги більше, ніж інші. Та не завжди є можливість допомагати цим дітям, але завдяки вам, вже вкотре вдається наділити особливою увагою цих дітей, які були неймовірно задоволені, щасливі та радісні. День Святого Миколая виявився по вінця сповненим приємних вражень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *