Відповідно до указу Президента України цього року Україна вперше відзначила День єднання. У цей день українці підняли Державний прапор і показали всьому світу силу народу та незламне прагнення до миру. День єднання несе собою важливу мету: показати, що українці єдина нація, яка любить свою Батьківщину та рідні землі. Не залишився осторонь і наш освітній заклад. Рівно о 10:00 годині всі учні та вчителі ліцею створили ланцюг єднання вздовж центральної дороги села. Приєдналась до нашого ланцюга й місцева влада. Поставивши руку на серце разом заспівали гімн України.

В кожному класному колективі класними керівниками проведено просвітницькі заходи (виховні години) з нагоди такого важливого для України дня. Члени Учнівського Самоврядування провели круглий стіл до Дня Єднання, на якому обговорювали, дискутували та переглядали тематичні відео.
Сьогодні справді дуже важливий день для українців. Ми різні, але ми гідні жити щасливо, мирно, зі своїми дітьми, батьками, родинами. Тільки ми можемо захистити нашу рідну неньку. Ніхто окрім нас! Схід і Захід разом. Україна разом. З днем Єднання, Україно!!!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *