Вітання усім! Ось і розпочався новий навчальний тиждень — тиждень нових знань, нових відкриттів. Не забувайте, що у період дистанційного навчання здоровий спосіб життя, спілкування, позитивні емоції та творчість — найкращий спосіб зберегти здоров’я.

У всьому світі 20 березня, з ініціативи ООН, святкується День Землі. Дату проведення свята обрали не випадково: 20 березня – день весняного рівнодення, коли пробуджується природа і починається новий рівень її розвитку. У календарі міжнародних свят існує два Дні Землі – перший відзначається в День весняного рівнодення, а другий – 22 квітня. Перший має миротворчу та гуманістичну спрямованість, другий – екологічну.

Мета свята – привернути увагу громадськості до нашого спільного дому – планети Земля. Це свято є приводом зайвий раз замислитися про те, що нас оточує. Оскільки, в результаті своєї життєдіяльності людина завдає значної шкоди нашій планеті, що може призвести до її руйнування.

Саме тому Рожнівський ліцей «Гуцульщина» імені Федора Погребенника розпочинає екологічний онлайн-марафон присвячений Дню Землі, який триватиме від 20 березня до 22 квітня. Кожен день марафону присвячуємо одну годину важливій темі: створюємо відеоролики, творчі роботи із будь-яких матеріалів, малюнки, плакати, демонструємо свої таланти, спортивні вміння, пишемо есе, презентуємо проєкти,виконуємо онлайн-завдання, беремо участь в екологічних іграх та челенджах.

Отже, ми починаємо!

В рамках екологічного онлайн-марафону, для того, щоб зрозуміти наскільки ви знаєте природу, наскільки ви готові захищати її, ми пропонуємо вам екологічну вікторину «ЗЕМЛЯ – наш спільний дім».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *