У Рожнівському ліцеї «Гуцульщина» стартував проєкт «Освітній екопростір «Без стін»», який реалізується у рамках проєкту «Зелене партнерство», що виконує благодійний фонд «Центр громадських ініціатив» за фінансової підтримки Лісової Служби США.

Мета проєкту: створення комфортного і сучасного освітнього екопростору на території Рожнівського ліцею «Гуцульщина» для навчання та виховання ековідповідальних громадян України.
Реалізація проєкту сприятиме підвищенню мотивації учнів до навчання та працюватиме як сучасний, здоров’язберігаючий, культурний екопростір для навчальних та розважальних заходів ліцеїстів.
Проєкт розрахований на учнів, учителів та батьківської громадськості ліцею.
Для учнів та вчителів – це урізноманітнення проведення нестандартних уроків, культурних заходів, занять гуртків екологічного спрямування, здійснення спостережень за навколишнім світом.
Для учнівського самоврядування – це можливість проводити засідання, тренінги, майстер-класи із залученням фахівців різних галузей та громадських активістів.
Для батьків – проведення батьківських зборів, зустрічей, можливість очікувати дітей на вулиці за будь-яких погодніх умов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *