Цього року з 24 до 28 березня у місті Кропивницький проходив ІV етап Всеукраїнської олімпіади з української мови та літератури. Строїч Юлія Іванівна , учениця 10-А класу Рожнівського ліцею «Гуцульщина» імені Ф. Погребенника, представляла на цьому конкурсі не лише наш заклад, але й Івано-Франківську область.

Строїч Юлія – надзвичайно талановита , мудра учениця, яка вміє ставити мету і досягати її. Вона віртуозно володіє словом, їй притаманні креативність і неординарне мислення. Виняткова наполегливість і щира старанність дали високий результат. Юлія вже другий рік поспіль стає переможцем Всеукраїнської олімпіади. Цьогоріч Юлія виборола І місце. Вона справжній знавець рідної мови та літератури. Приємно усвідомлювати, що учениця Рожнівського ліцею «Гуцульщина» імені Ф. Погребенника є найсильнішою в Україні, залишивши позаду елітні навчальні заклади Львова, Одеси, Чернігова, Харкова, Києва.

Педагогічний та учнівський колективи вітають Юлію з перемогою. Щиро віримо, що вона ще не раз радуватиме нас своїми здобутками. Здійснення мрій, підкорення нових вершин, доброї долі тобі, Юлечко.

Щиро дякуємо за невтомну працю вчителеві-наставнику Симотюк Світлані Марківні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *