Вдруге до нас завітали огранізатори  та співзасновники БО «Благодійний Фонд «Чисті серцем»: Василь Вишиванюк (Vasyl Vyshyvanyuk), директор зазначеної організації Ірина Рабарська (Iryna Rabarska), а також сільський голова Сергій Радиш та начальник відділу освіти Тетяна Чурко.

Василь Вишиванюк, який є почесним консулом Угорщини в Івано-Франківську та співзасновником відомого у Прикарпатті Благодійного Фонду «Чисті серцем», передав нашому навчальному закладу 10 планшетів для покращення технічної якості освітнього процесу. Дані планшети передані для наших чомучок (учнів 1-4 класів). На той час тривала тривога, тому подарунки отримали в укритті. Ця допомога була спонсорована Благодійним Фондом завдяки підтримці Китайської Народної Республіки та за сприяння МЗС України.

Адміністрація, педагогічний, учнівський і батьківський колективи Рожнівського ліцею «Гуцульщина» імені Федора Погребенника засвідчують повагу й подяку небайдужим людям, які виявляють активну громадянську позицію та проводять конструктивну діяльність, спрямовану на створення належних умов для навчання українських дітей. Велика вдячність фонду «Чисті серцем» за те, що системно працюють на підтримку підростаючого покоління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *