На базі нашого освітнього закладу 05.12.2023 року відбувся практичний семінар вчителів початкових класів Рожнівської територіальної громади. В роботі семінару взяли участь директорка ліцею Олена Радиш, заступник Рожнівського сільського голови Роман Матейчук, головний спеціаліст відділу освіти Уляна Никифоряк.

Тема практичного семінару «Формування ключових компетентностей здобувачів освіти шляхом упровадження національно-патріотичного виховання в умовах нової української школи» реалізовувалася через проведення ряду заходів, які були пронизані патріотизмом та національною ідеєю. Свої компетентності продемонстрували здобувачі освіти 3-Б класу на навчальному занятті з української мови (вч. Л. Мартинюк). Учні 3-А класу проявили себе спритними, швидкими та витривалими українцями на занятті з фізичної культури (вч. М. Пониполяк). Надзвичайно цікавим був майстер-клас «Використання труб BOOMHACKERS на уроках музичного мистецтва у початкових класах» (вч. В. Чурко). А привітання для учасників семінару та виховний захід у 4-Б класі «Будеш жити, Україно!» запали у серце кожному присутньому своєю силою духу, незламністю, любов’ю до України (вч. М. Ясінська, Г. Радиш).

В рамках методичного хабу  головою ПМК Л. Сайнюк проведено панельну дискусію з теми семінару, обговорено методичні орієнтири сучасного вчителя, напрацьовано рекомендації. Учителі НУШ усвідомлюють, що вони – сучасні педагоги, відкриті до змін і постійного впровадження нових технологій і підходів в освіті, тому мають навчатися впродовж життя, гідно тримати освітній стрій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *