11 жовтня 2023 року о 12:00 центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine) в межах ініціативи «Дівчата STEM» проведено «Національний день дівчат у технологіях». Мета заходу: привернути увагу на важливу роль STEM-професій у розвитку України та долучення до цього процесу дівчат.

Учениці 8- В класу взяли участь в он-лайн конференції та оф-лайн майстер класах:

  1. Ольга Шибко з майстер-класом “В ритмі алгоритму”«Починати кодування потрібно зі складання алгоритму. На простих прикладах ви зрозумієте основні принципи алгоритмізації. А з допомогою фасилітаторів зможете скласти власні алгоритми для розв’язання задач.»
  2. Ольга Черняк з воркшопом «Ігрова лабораторія Діснея Infinity» «На цьому уроці учні отримують вступний досвід з інформатики та створюють гру, використовуючи базовий блок-код. У цьому уроці знайомляться з основними концепціями CS кодування та програмування (з використанням блоків), а також з простими методами налагодження.» Аудиторія: дівчата з базовими навичками роботи. Тривалість: 1 година.

Дякуємо організаторам заходу за  можливість бути учасниками конференції, цікаві зустрічі та незабутні враження від майстер-класів молодих талановитих “ІТ-дівчат”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *