З 16 листопада по 22 листопада 2022 року у Рожнівському ліцеї «Гуцульщина» імені Федора Погребенника цікаво та змістовно пройшли різноманітні заходи в рамках Тижня Толерантності.

Розпочали тематичний тиждень 16 листопада ранковою зустріччю учителів з кольоровими кульками «Почуття толерантності». В цей день також були проведені: фотоакція-smile «Подаруй світу усмішку»,  виховна година «Вчимося толерантному спілкуванню» для учнів 5-7 класів,  шкільні коридори були оформлені крилатими висловами та плакатами на тему: «Толерантність».

Наступного дня, 17 листопада, було проведено: годину спілкування «Хто така толерантна людина?» для учнів 8-11 класів,   акцію «Обійму безкоштовно», анкетування «Чи толерантна ти людина?». Також вихователі ГПД разом зі своїми вихованцями переглянути мультфільм «СТРУНИ».

18 листопада для учнів 3-7 класів було проведено   квест «Стежками толерантності». А на зустрічі учнівського самоврядування було переглянуто фільм «Всередині я танцюю».

21 листопада, класні керівники 1-4 класів продовжували знайомити учнів з поняттям «Толерантність»  і провели гру-вікторину за казками народів світу «Чарівна квітка».

Закінчився тиждень 22 листопада. В цей день було підведено підсумки тижня.

Учні мали можливість самостійно дослідити рівень своєї толерантності, засвоїли, що відсутність самоконтролю, розуміння іншого, презирство, підозрілість, недовіра, егоїзм, емоційна неврівноваженість породжують напруженість, позбавляють простір міжособистісних відносин почуття захищеності й безпеки, приводять до злочинів, конфліктів, війн,  Також підлітки отримали первісні навички формування толерантності як складного та тривалого процесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *