Шановна шкільна родино, вас вітає адміністрація ліцею!
​Скучила за таким вітанням, але,напевно, не тільки я. Наш освітній заклад завжди привітно зустрічає своїх здобувачів освіти. Це те місце в селі, куди всі приходять в гості. Минуло, здається, небагато часу, коли в коридорах та в класних кімнатах нечутно вас, дзвінкоголосих, байдикуватих, поважних вихованців.
Зараз ви вдома разом із батьками опановуєте найсучаснішу форму здобуття освіти – дистанційне навчання з використанням найновіших інтернет- ресурсів. Педагоги ліцею щодня працюють з вами в режимі он-лайн(інформують, консультують, допомагають, контролюють вивчений матеріал). Увесь педагогічний колектив дбає про те, щоб кожен із вас поповнював власні знання, зростав не лише інтелектуально, а й духовно. Повірте, дорогі друзі, що кожен учитель багато працює над тим, щоб вам у теплих батьківських домівках було зручно й доступно засвоювати програмовий навчальний матеріал, щоб по завершенню вимушеного карантину (ніби після весняних канікул!) ми могли чесно поглянути один одному в очі, відверто сказавши:«Я навчалася! Я навчався!».
Спасибі вам, наші друзі-вихованці, спасибі вам, наші помічники-батьки за підтримку та допомогу в нашій спільній справі-вихованні підростаючого покоління.
Сердечно зичимо вам, дорогі наші учні, настирливості, відповідальності, терпимості, старанності у процесі здобуття знань. Особливі побажання успішного складання ЗНО нашим випускникам та терпіння їхнім батькам.
Минуть великі непередбачені «канікули», настане справжня весна, надійде Благовіщення, а за ним – Великдень. Хай ці великі християнські свята надихають кожного з нас, кожну нашу родину. Бережімо найдорожче, бережімо найдорожчих! Здоров’я – кожному з нас, нашій Україні, цілому світу. І хай якнайшвидше приміщення нашого освітнього закладу наповниться вашими дзвінкими та по- особливому рідними голосами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *