З метою увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні, вшанування подвигу учасників Революції гідності та виховання в учнів почуття патріотизму і гордості за свою державу у Рожнівському ліцеї «Гуцульщина» було проведено цикл заходів.
20 лютого учні 5-11 класів вишикувались на загальношкільну лінійку-реквієм «Вічна пам’ять героям!».
День вшанування подвигу учасників Революції гідності та звеличення пам’яті Героїв Небесної Сотні для учнів Рожнівського ліцею став справжнім уроком сили духу і стійкості українського народу. Гімн України, підхоплений дитячими голосами, прозвучав потужно і дуже щиро.
У своєму зверненні до учнів директор ліцею О.Радиш зазначила, що Небесна Сотня є гордістю й прикладом для майбутніх поколінь, закликала усіх берегти Україну.
Учасники заходу вшанували пам’ять загиблих на Майдані та воїнів АТО хвилиною мовчання. І під звуки неймовірно тужливої української пісні «Пливе кача» ставили лампадки на символічний напис як свідчення незгасимого вогню пам’яті про Небесну Сотню та гордості за подвиг синів і дочок українського народу.
Серед учнів 1-11 класів були проведені виховні години «Пам’яті Героїв Небесної Сотні», тематичний урок з історії України «Великі історії: Революція гідності». Ліцеїсти відвідали тематичну книжкову виставку у бібліотеці, переглянули та обговорили документальний фільм «Сильніше, ніж зброя», а у фойє освітнього закладу розміщений інформаційний стенд «Герої не вмирають».

[envira-gallery id=”3468″]




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *