Материнство — маленький подвиг. Нескінченне терпіння, віддача, любов, ніжність, мудрість. Твоїм дітям дорогоцінна кожна твоя зморшка, ти для них найкрасивіша. Тому що ти — Мама. Нехай ниточка, яка існує між матір’ю і дитиною, ніколи не рветься, нехай вона допомагає, захищає і підтримує Вас з обох кінців.

Вітаємо з одним із найніжніших свят — Днем матері! Бажаємо кожній жінці, яка гідна називатися гордим словом — мама, величезного щастя. Щоб ласкаві очі світилися добротою і гордістю за своїх дітей. Щоб радість і легкість супроводжували і надихали. Будьте найулюбленішими, найнеобхіднішими та найціннішими!

Найперше слово, що пестить слух до кінця життя. Найбільш ніжні і дбайливі руки. Найдобріше, найщиріше і чуйніше серце. В День матері хочемо побажати Вам, дорогі матусі, справжнього щастя, довгих років життя, відмінного, міцного здоров’я, розуміння і відданості в сім’ї. Нехай по Ваших щоках ніколи не біжать сльози, а в грудях горить гордість за дітей.

Вітаємо з Днем матері! Від усієї душі та щирого серця бажаємо всім мамам, майбутнім і теперішнім, міцного здоров’я, щасливих очей, спокійних ночей, лагідних посмішок і багато-багато прекрасних і незабутніх моментів!
З Днем матері!!!

З повагою адміністрація ліцею




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *