[envira-gallery id=”767″]
У п’ятницю 14 жовтня наша країна відзначає День захисника України. Свято встановлено з метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і перемог Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві.
“Це свято засноване в нелегкі часи для вшанування мужності і героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України”, – заявив раніше президент України Петро Порошенко.
Як відомо, 14 жовтня відзначається День українського козацтва, а також річниця створення УПА і день Покрови Пресвятої Богородиці.
У Рожнівському ліцеї відбулись спортивні змагання «Естафета мужності» між учнями Рожнівського, Хімчинського та Кобаківського ліцеїв. Участь у естафеті брали учні 10-11 класів. Учасників змагань приїхав привітати голова Косівської районної управи Братства вояків УПА Підлетейчук Петро Андрійович.
Всі учні показали високу спортивну майстерність, злагодженість, а дівчата відмінні знання у медичній справі.
В напруженій боротьбі переможцями стали учні Рожнівського ліцею «Гуцульщина» та отримали грошовий приз 1000 гривень від Рожнівської ОТГ. Всі команди були нагороджені грамотами, але найважливіше те, що перемогла дружба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *