Свято інтелектуально обдарованої учнівської молоді «Золоте зерно-2021» традиційно відбулося в Рожнівському ліцеї «Гуцульщина» імені Федора Погребенника.

В актовій залі зібралась учнівська інтелектуальна еліта – діти, які стали переможцями в різних номінаціях, і звичайно ж ті, без кого не було б їхніх перемог – вчителі, керівники закладу, батьки.

Свої вітання юним обдаруванням передала адміністрація ліцею. Також на святі учнів вітали почесні гості: заступник голови Рожнівської сільської ради об‘єднаної громади Роман Матейчук та голова батьківського комітету Андрій Батурін.

Ліцеїсти отримали заслужені нагороди в номінаціях: “Переможці обласних та районних олімпіад”, “Переможці обласних та районних конкурсів”, “Учасники проєкту “Всеукраїнська “ЕКО+ЕТНО+АРТ” ініціатива”: креативна конференція під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО”, “Команди переможців інтелектуальних онлайн змагань”, “Переможці спортивних змагань різних рівнів”, “Переможці та призери змагань різних рівнів”, “Активіст ліцею”, “Вихованці центру дозвілля дітей та юнацтва”.

Також президент ліцею прозвітував про роботу учнівського самоврядування за 2020-2021 навчальний рік та висвітлив ряд завдань, запланованих на наступний навчальний рік.

Концертна програма радувала всіх присутніх виступами юних талантів, керівниками яких були вчителі музичного мистецтва Володимир Дмитрович Чурко, Ярослав Омелянович Красовський та хореограф Руслана Петрівна Сахро

Свято відбулося на високому рівні, емоції вирували, радість та блиск у очах наших дітей не залишили байдужими нікого. Але не варто зупинятися на досягнутому, потрібно вірити в успіх і досягати вершин.

У наступному році чекаємо нових здобутків, нових відкриттів талантів, нових перемог. Нехай радість від перемоги та успіху не затьмарить голови, а лише зробить нас впевненішими, відповідальнішими та багатими на творчі здобутки.

Віримо, що і наступного року будуть нові досягнення, нові перемоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *