14.06.2021 р. відбувся звіт директора Рожнівського ліцею «Гуцульщина» імені Федора Погребенника Олени Юліанівни Радиш за 2020-2021 н.р.

У своєму звіті директорка ліцею визначила пріоритетні напрямки самооцінювання своєї діяльності відповідно до вимог сучасності, звернувши увагу на створення в закладі належних умов для забезпечення рівного доступу для здобуття якісної освіти. Результатами самооцінювання ліцею стали відверті конкретні відповіді на всі запитання, щоб розробити план дій на найближчу перспективу для поліпшення управлінських процесів, зокрема й задля власної ефективності; порівнювати у діапазоні «було−стало» стан управлінських справ через певний період (квартал, півріччя, рік тощо) та визначати динаміку розвитку закладу. Діяльність О.Радиш на посаді директора ліцею протягом 2020-2021 р. була визнана задовільною.

Таке звітування мало на меті подальше утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління освіти, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності в закладі освіти, що базується на принципах взаємоповаги та позитивної мотивації.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *