Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни піднесений і радісний. У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти.
4 жовтня відбулося таке свято і в Рожнівському ліцеї «Гуцульщина» імені Федора Погребенника.
З самого ранку учні чекали учителів, щоб привітати з професійним святом – Днем Учителя. Це був один із небагатьох днів у навчальному році, коли дітвора прибігла до школи ще задовго до шкільного дзвінка. Багато гарних слів було сказано на адресу наших дорогих педагогів. Уже традиційно у цей день старшокласники керують освітнім процесом. Самоврядування пройшло на вищому рівні: одинадцятикласники спробували взяти управління школи в свої руки, приміряли на себе роль директора, завучів та учителів. Кожен із них проводив заздалегідь підготовлені уроки. Вони дізналися, як важко буває вчителю, коли учні галасують.
Уроки пролетіли так швидко,що всі подекуди здивовано дивились на годинники. Після уроків всіх вчителів чекав сюрприз – святковий концерт з нагоди свята. В актовій залі учні дуже хвилювалися. Пісні, танці, жарти, інтерв’ю та кумедні сценки змушували глядачів у залі посміхатися і гучно аплодувати.
[envira-gallery id=”755″]
Дорогі вчителі!
Нехай гарний настрій, який подарували учні вам у цей святковий день залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше і всі негаразди минуть. Зі святом Вас, міцного здоров’я і багатого терпіння!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *