25 травня в Івано-Франківському національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка відбувся гала-концерт проєкту «Серцем єдиним, ми – Україна», ініційований головою обласної державної адміністрації – начальницею обласної військової адміністрації Світланою Онищук. Після основної частини, в якій змагалися 9 команд-переможців районного етапу, мали змогу виступити учасники конкурсу, які не стали переможцями ІІ етапу, проте виявили бажання поділитись своїми творчими напрацюваннями. Серед них і ми – команда Рожнівського ліцею «Гуцульщина» імені Федора Погребенника (під керівництвом Ярослави Філіпчук та Юлії Лавренюк). Разом із нами на заході була присутня начальник відділу освіти Тетяна Чурко.

Сім годин неймовірних емоцій, більше сорока захоплюючих виступів, які вражали рівнем підготовки та новими ідеями, майже 500 учасників. Жоден виступ не залишив байдужим нікого з присутніх у залі. Діти говорили зі сцени про гірку сучасність і їхнє воєнне дитинство, про любов до рідної землі та її захисників, які ціною власного життя захищають вільне майбутнє. Неймовірним сюрпризом для всіх присутніх став виступ наших талановитих земляків, переможців Євробачення, гурту KALUSH зі своєю всесвітньовідомою «Стефанією».
Учасникам заходу очільниця області Світлана Онищук вручила кубки та цінні подарунки. Щира вдячність керівникам нашої громади за можливість взяти участь у потужному проєкті. Вдячність нашим ліцеїстам за те, що гідно представили Рожнівський ліцей «Гуцульщина» на регіональному конкурсі такого масштабу! Впевнені, у нашої держави попереду світле і щасливе майбутнє, адже Серцем єдиним, ми – Україна! Слава Україні!!!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *