Несення військової служби – це ранні підйоми, багатокілометрові пробіжки і армійська дисципліна, а ще залізні м’язи та витримка.

Традиційно Рожнівський ліцей проводить військово-спортивні змагання «Нумо, хлопці 2019», які приурочені Дню Збройних Сил України. За титул найкращих змагалися збірна команда десятих та команда одинадцятих класів. Справжній чоловік – це мужній і сильний чоловік. Тому наші старшокласники продемонстрували свою спритність та фізичну підготовку у перетягуванні линви, в стройовій підготовці, штовханні гирі, армреслінгу, одяганні ЗЗК, віджиманні від підлоги, а найспритніші розбирали автомат Калашникова на час. Із мінімальним відривом в один бал здобула перемогу команда одинадцятикласників. Наші дівчата намагалися не обійти увагою хлопців, вітали їх, підтримували речівками та дарували чарівні посмішки.

[envira-gallery id=”2877″]

Подвиги захисників України – це та велика і велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодним змінам у сучасному мінливому світі. Це постійна школа виховання молоді, яка присвятила себе військовій професії і служить справі збереження миру у своїй країні та далеко за її межами. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого Українського народу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *