17 листопада відбулась  поїздка представників учнівського самоврядування Рожнівського ліцею «Гуцульщина» до Івано-Франківська. Не зважаючи на складний час у нашій державі, велика кількість учнів разом з батьками все таки змогли підтримати ідею поїздки. В плані дня було відвідати музей «Нова енергія», піти в кіно, смачно поїсти в Mc Donalds, погуляти стометрівкою та просто відпочити душею, розумом та тілом.

Хочемо висловити велику подяку музею «Нова Енергія» за цікаву та змістовну екскурсію.  Це було щось нове, щось незвичне та нестандартне для наших учнів. Адже всі звикли до звичайних музеїв, де панує історія минулого.  Але ще жодного разу вони не були в такому сучасному музейному просторі. Саме тому, дітям було надзвичайно цікаво відвідати щось нове.

Після екскурсії в музеї,  нас чекав смачний обід. За спільним обіднім  столом ми з учнями смачно їли та розмовляли на вільні теми. Саме така атмосфера та спілкування зближають нас з учнівською молоддю. Це було невимушено, легко та цікаво.

А потім нас чекав кінотеатр. Звісно, всі діти були щасливі взяти кока-колу і попкорн та піти в кіно. Пізніше, не зважаючи на холодну та похмуру погоду, всі в один голос сказали, що хочуть просто гуляти під мокрим снігом, насолоджуватись тишею та товариством один одного. Звичайно ми підтримали дітей і склали їм компанію.

Подорож закінчилась гарячим какао та патріотичними піснями в автобусі дорогою додому.
Саме такі спільні поїздки дуже зближають нас з учнями , зароджують партнерські відносини, довіру та повагу один до одного. В такій атмосфері ми почуваємо себе дітьми разом з ними, а відчувають себе дуже важливими в той час.
Дякуємо ЗСУ за цей день!!! Дякуємо  керівництву ліцею, що дарує нам такі можливості спільних поїздок.