Здобувачі освіти Рожнівського ліцею «Гуцульщина» увійшли до числа переможців Міжнародного конкурсу з комп’ютерної графіки та вебдизайну «CreDiCo» — 2022, організаторами якого є: Лабораторія використання інформаційних технологій в освіті при кафедрі інформатики Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка (Україна), кафедра кібернетики і прикладної математики Ужгородського національного університету (Україна), Державний університет Бріджвотер (США), Вільний університет Тбілісі (Грузія), Академія Яна Длугоша (Польща), Університет Малтепе (Туреччина).

 1 місце в номінації «3D-графіка»  здобув учень 9-го класу Ватаманюк Денис з роботою “Бандерівська кава”(керівник – вчитель інформатики Паранчич Наталія Ігорівна). В час, коли країна мужньо бореться з агресією російських окупантів, ніхто не стоїть осторонь та вносить свій вклад в організацію оборони України. Наш єдиний шлях до перемоги – щоб кожна людина прийняла позицію Героя. «Бандерівська кава» – це ідея, метою якої є демонстрація внесків у перемогу, які зовсім різні люди роблять на своєму фронті і заклик “влаштуватися” кожен на свій фронт з новими сенсами та новою енергією! Тому, що фронт, насправді, не один.

 3 місце  в номінації «3D-графіка»  посіла учениця 11-го класу Денісенко Олександра з роботою “Психологія Воєнного часу”, або “Внутрішня боротьба” (керівник – вчитель інформатики Паранчич Наталія Ігорівна). Наразі ведеться боротьба на декількох фронтах. І боротьба внутрішня не є виключенням. У багатьох зараз є почуття провини, втрата власної цінності та корисності перед країною. Як відновлювати сили та зберегти психічне здоров’я дітей? І чи можна плакати? Ця робота про те, щоб не здаватися та вести далі бій кожен на своєму фронті. Олександру та їїсім’ю війна змусила покинути дім…Але вона, як і наші ЗСУ – не здаються!!! І свій внутрішній стан вона передала цією роботою…

Вітаємо переможців і зичимо подальших успіхів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *