Сьогодні, 28 квітня 2020 року, відповідно до плану роботи Рожнівського ліцею на 2019-2020 н.р. відбулося онлайн-засідання педагогічної ради освітнього закладу на платформі ZOOM. Тема педради «Про організацію завершення 2019-2020 н.р. в умовах дистанційного навчання».
Порядок денний:
1. Про завершення 2019/2020 навчального року та оцінювання здобувачів освіти під час карантину.
2. Про затвердження сертифікатів підвищення кваліфікації педагогів ліцею.
3. Про затвердження гнучкого графіка проведення підсумкових контрольних робіт.
В онлайн-зустрічі взяли участь 72 педагоги освітнього закладу.
Голова педагогічної ради О. Радиш звернула увагу учасників педради на характерні особливості завершення 2019-2020 н.р. в умовах дистанційного навчання. О. Крутофіст, заступник директора ліцею з навчально-виховної роботи, запропонувала затвердити сертифікати про підвищення кваліфікації педагогічних працівників із зазначенням відповідної кількості отриманих академічних годин. Завершальним питанням засідання було затвердження гнучкого графіка проведення підсумкових контрольних робіт, з яким ознайомила педагогічних працівників заступник директора ліцею з навчально-виховної роботи Н. Сергієнко. Як підсумок засідання, директор ліцею, О. Радиш винесла на обговорення проект рішення педагогічної ради:
«У зв’язку з загальнонаціональним карантином та епідеміологічною ситуацією, враховуючи інструктивно-методичні рекомендації Міністерства освіти і науки України та структуру навчального року освітнього закладу пропонується:
• завершити освітній процес 29.05.2020 р;
• не проводити традиційні шкільні масові заходи – Останній дзвоник, випускний;
• надіслати електронною поштою табелі та свідоцтва навчальних досягнень до 15.06.2020 р., а оригінали вручити у вересні для 3-8- их,10 класів;
• видати свідоцтва про здобуття базової середньої освіти за окремим графіком до15.06.2020 р.;
• до 4 травня укласти гнучкий графік дистанційних перевірочних робіт;
• підсумкове оцінювання провести з 04.05. 2020р. по. 20.05.2020р.;
• звільнити від проходження ДПА учнів 4, 9 класів;
• вчителям англійської мови провести тільки 3 види контролю: читання, аудіювання, письмо.
• затвердити сертифікати про підвищення кваліфікації педагогічних працівників».
Упродовж роботи педагогічної ради панувала творча та доброзичлива атмосфера, що об’єднала вчителів-однодумців, сповнених бажанням до ефективної співпраці в онлайн-форматі. Дякуємо всім учасникам педагогічної ради, що долучилися до засідання в режимі онлайн!

Бажаємо творчих успіхів та креативних ідей! Розуміємо, що саме такий формат спілкування з учителями допоможе вдало продовжити дистанційне навчання та успішно завершити 2019-2020 навчальний рік. І все ж таки РАЗОМ ми зможемо подолати виклики сьогодення. Бережіть себе! Будьте здорові!
З повагою адміністрація ліцею!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *