В рамках популяризації спорту в школах, вчителі Рожнівського ліцею” Гуцульщина” імені Федора Погребенника провели в своїх класах Олімпійський урок «Швидше! Вище! Сильніше!». Метою даного уроку була пропаганда здорового способу життя, розвиток Олімпійського руху в Україні шляхом залучення якомога більшої кількості дітей до занять спортом. Вчителі фізичної культури вдало поєднали теоретичні і практичні форми подачі матеріалу.

Для учнів молодшого шкільного віку проводився відкритий урок під гаслом «Спорт-здоров’я, спорт – це сила, що дає людині крила», де учні поринули у цікавий світ спорту, співали, танцювали, брали участь в естафетах. Для учнів середніх та старших класів проводився Олімпійський урок в ході якого учні розширили свої знання про олімпійські види спорту, розгадували спортивні кросворди, брали участь у вікторині «Навколо спорту».

Проводилася вікторина «Найкращі футболісти ХХІ століття»

Серед учнів 5-х класів організовані спортивні естафети, перетягування канату. Між учнями 6-х та 9-х класів організовані змагання з волейболу. Серед унчів 7-х класів – змагання з бігу та футболу.
Змагання відбулися за олімпійським принципом – перемогла дружба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *