Ось і наступають довгоочікувані для дітвори і для дорослих зимові свята.Перше свято, якого з нетерпінням чекають у кожному домі, — це ніч напередодні Дня Святого Миколая. Всі діти пишуть листа Чудотворцю Миколаю і очікують на подарунки.
Напередодні цього свята в 4–В класі відбувся брейн-ринг «Подарунки від Святого Миколая». Девізом свята стали слова: «Нехай Святий Миколай покладе під подушку три подарунки: щастя в дім, любов у сім‘ю, здоров‘я близьким.» Ліцеісти прослухали віршовані і прозові твори, обговорили життєві ситуаціі і з‘ясували, що найціннішим подарунком від Миколая є щастя, любов і здоров‘я рідних людей.
Опісля відбулася гра двох команд «Ельфів» та «Сніжинок». Спершу команди гідно представили себе віршованими рядками. Далі, в літературному конкурсі «Добери риму» та математичному «Склади подарунок» гравці брейн-рингу проявили себе, як ерудовані і талановиті учні. Конкурс капітанів «Знайди сніжинку» підтвердив, що капітани кмітливі та спритні. Завершився брейн-ринг конкурсом «Загадки від Святого Миколая». Перемогла ДРУЖБА!
Почесними гостями у класі стали Святий Миколай зі своїми помічниками — Ангелами. Дитячій радості не було меж! В очах горіли вогники щастя, а серце переповнювалося хвилюванням за свій подарунок.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *