Новий рік ось уже стукає всім нам в двері, в сторіночки соціальних мереж, на біл-бордах і вітринах вулиць. Дійсно, це свято з давніх часів вважається самим довгоочікуваним, найулюбленішим, його з нетерпінням і надією на чудо чекають всі – наївні і завжди юні дорослі, не по-дитячому серйозні малюки, і, звичайно ж, старшокласники, адже це – останнє новорічне свято в рідному ліцеї для учнів 11 класу.
З 23 по 27 грудня у закладі освіти відбувалися свята – новорічні ранки та вечори для учнів.
Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво, подарував масу приємних емоцій виступаючим та глядачам.
Учнівське самоврядування разом з наставниками підготували для кожного класу конкурсну програму та нагородження учнів-переможців, яке принесло багато позитивних вражень та емоцій дітям.
Святкові заходи для учнів 1-4 класів традиційно відбулися за участю батьків та великої кількості малечі. Учні переглянули святкову виставу «Зимова казка», співали пісні, танцювали, грали в ігри та весело і гамірливо провели час. А на закінчення свята всіх учасників чекали солодкі подарунки від Нового Року та Зими.
Ліцеїсти 5-7 класів також святкували весело. Святкові постановки, вікторини, розважальні програми – не весь перелік новорічних забав, які вони готували разом зі своїми класними керівниками.
Для учнів 9-11 класів було проведено захід «Новорічний challenge 2020». Свято розпочалося з незвичайних та веселих привітань з Новим роком від кожного класу. Щоб випробувати наших старшокласників на кмітливість та спритність, ми використали інтерактивні конкурси та створили святкову атмосферу. Всі челенджі були орієнтовані на згуртування колективу, створення з нього сильної команди, яка досягатиме цілей і виконуватиме завдання не просто швидко, а й ефективно та якісно. Наші учасники порадували нас своєю безпосередністю та кмітливістю у змаганнях. Великою несподіванкою для всіх гостей та учасників стала одночасна перемога всіх команд.
Гарним настроєм, радістю, відчуттям чарівної новорічної казки – ось з якими емоціями учні нашого ліцею зустрічатимуть новий 2020 рік!

[envira-gallery id=”3143″]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *