До Міжнародного дня миру у Рожнівському ліцеї «Гуцульщина» імені Федора Погребенника учнями початкових класів проведена благодійна ярмарка «Допоможи солдату – захисти Батьківщину».

Весело, гамірно, яскраво, дружно й смачно проходило шкільне дійство.  І діти, і батьки принесли різноманітну смакоту, приготовлену вдома – це і домашні торти, тістечка, піци, бутерброди, фрукти з домашнього саду, компоти, а також сувеніри на патріотичну тематику, власні малюнки. Учні проявили себе добрими маркетологами. Рекламували свій товар творчо, вишукано. Участь у ярмарці традиційно взяли всі класні колективи школи, батьки, учителі, технічний персонал. Із задоволенням купували діти, звичайно, добре усвідомлюючи, що цим наближають перемогу.

Під час ярмарки було зібрано 19533 грн., які будуть передані на потреби ЗСУ.

Щира подяка за активність, ініціативність, небайдужість та підтримку усім батькам та здобувачам освіти, які долучилися до потрібної шкільної справи. Адже благодійність – це свято, де є бажання поділитися добром, можливість зробити корисну справу, а в цьому випадку підтримати воїнів, що знаходяться на лінії фронту, відчуттям теплоти й вдячності.

Бажаємо  ПЕРЕМОГИ та МИРУ!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *