З метою  активізації творчої діяльності педагогічних працівників, виявлення і поширення сучасних педагогічних практик та моделей навчання й виховання молодших школярів, розвитку та стимулювання співробітництва між педагогами початкової школи, розширення знань учнів з предметів,  формування вміння і бажання вчитися, виховання почуття патріотизму та національної гордості,  сприяння  розвитку  творчих здібностей учнів, з 11.03 до  15.03 2024 року  у освітньому закладі проведено Тиждень початкової освіти «З Україною у серці!» з проблеми «Діяльнісний підхід як основа організації освітнього процесу в початковій школі»

До проведення Тижня було залучено  вчителів початкових класів та вихователів груп подовженого дня, батьківську спільноту. Їх ентузіазм, творчий підхід допомогли зробити цей тиждень справжнім улюбленим святом як для дітей, так і для дорослих. Ранкові зустрічі, відкриті уроки, конкурси, ігри, квести, вікторини, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними. Всі заходи були проведені відповідно до теми дня:

  • Понеділок – Шевченкове слово в віках не старіє!
  • Вівторок – Її величність – рідна українська мова!
  • Середа – День казки та театру
  • Четвер – Спорт єднає усіх!
  • П’ятниця – Ми – за мир!

Закінчився Тиждень початкової освіти урочистим святковим майданом, на якому підведено підсумки. Хвилюючим останнім акордом свята був патріотичний флешмоб «Слава Україні!» Маємо надію, що цей тиждень залишить у  серці кожного учня приємні спогади.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *