День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди святкувалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році, під час повномасштабної війни, його важливість зросла ще більше. ЗСУ – це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України боряться в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.
Дівчатка 1-А класу активно готувалися до цього свята, щоб якомога краще привітати своїх однокласників – хлопців. Протягом всього свята хлопці слухали щирі слова вітань, радо приєдналися до виконання пісні «Ой у лузі червона калина», яка зараз є найбільш актуальною.

А закінчили свято з проханням миру і перемоги, створивши плакат – серце України. Приємним завершенням свята стали подаруночки для хлопчиків та солодкий стіл для дітей.
Бажаємо всім бойового духу і успіху в діяльності, творчого натхнення, життєвої самореалізації, веселого настрою і розуміння, плідних днів і благополуччя, здійснення мрій і нових перемог! А найголовніше – мирного неба над головою та віри у щасливе майбутнє!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *