28.04. 2023 р. Учні початкових класів Рожнівського ліцею «Гуцульщина» імені Федора Погребенника Рожнівської сільської ради приєдналися до районного благодійного аукціону за підтримки голови Косівської державної військової адміністрації Наталії Кучми. Для аукціону було надано лот «Україна понад усе!», що символізує післявоєнну мирну Україну, що загоїла свої рани, відродилася і впевнено крокує до своєї мети – стати повноправним членом європейської родини. Наш лот «Україна понад усе!» продано за 22 000 гривень! Щиро вдячні нашим покупцям, приватному підприємцю Мацку Василю Миколайовичу! Всі разом йдемо до однієї великої мети – якнайшвидше здолати ворога. Слава Україні!!!

 

29.04.2023 р. У місті Коломия пройшло величне освітянське зібрання, на якому мала  честь побувати.

Високий професійний рівень, надзвичайно творча атмосфера, глибокий зміст – це те, що було на поверхні. Магістральний міні-EdCamp Kolomyia подарував нам зустріч з неймовірними та неперевершеними спікерами. «Для того, щоб відбулися зміни, потрібно міняти себе» – ключова сентенція, яка супроводжувала учасників трекінгу і дала поштовх для майбутніх, творчих зустрічей.

2 травня 2023 року до ліцею завітали Оксана Мельниченко депутат обласної ради та сільський голова Сергій Радиш. Було обговорено нагальні потреби закладу та затверджено план дій.

Також 2 травня 2023 року ми зустрічали делегацію директорів Івано-Франківської області, які прибули  до нас з дружним візитом.

 

3 травня 2023 року, учні ліцею «Гуцульщина» отримали подяки за посильну допомогу українському війську. Нагороджували маленьких волонтерів голова Косівської районної державної адміністрації – начальник районної військової адміністрації Наталія Кучма та Рожнівський сільський голова Сергій Радиш.

Учні початкових класів під керівництвом Любові Пучко беруть активну участь у благодійних аукціонах,  які проводяться на підтримку Збройних сил України.  Маленькі хлопчики та дівчатка вже двічі взяли участь у благодійних заходах, виручені кошти спрямовувалися на допомогу українському війську. На аукціонах виторгували 59 тисяч гривень.

04.05.2023 р. Свято матері «Шануй батька й неньку, буде тобі скрізь гладенько»  проведено учнями 7-В класу.

05.05.2023 р. Свято матері «Матусю, тобі низесенько вклонюсь, за тебе Богу помолюсь»  проведено учнями 6-А класу.

5 травня 2023 року саме в нашому ліцеї відкрили Клас безпеки. Клас безпеки облаштували віповідно до методичних рекомендацій, розділили на спеціальні зони: пожежної та мінної безпеки, цивільного захисту, правил дорожнього руху і  домедичної допомоги. Приміщення класу обладнали не лише наочними матеріалами, а також справжнім бойовим одягом рятувальників та спорядженням, зразками вибухонебезпечних предметів, інтерактивними цікавинками, продукцією від компанії UNICEF Ukraine, щоб уроки у класі безпеки стали ще цікавішими. Сьогодні це на часі. Основи безпеки життєдіяльності – це одна із найважливіших ланок, бо нині це надзвичайно актуально, адже  нам треба бути готовими до будь-яких подій. Сьогодні кожен із нас має знати правила надання першої медичної допомоги, уміти накласти джгут чи турнікет, убезпечити від вибухо-небезпечних предметів тощо. Такий клас насправді має бути у кожному закладі освіти, щоб  мати можливість здобувати знання та практичні навички.

Тримаємо освітній фронт!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *