📝🍀Відповідно до робочого плану проєкту «Освітній екопростір «Без стін» юні лісові рейнджери провели робочу зустріч з партнерами проєкту – екоосвітянами НПП «Гуцульщина» щодо обміну досвідом та ідеєю створення рекреаційної зони на території Рожнівського ліцею.
🌲Керівники та учасники клубу ознайомилися з біорізноманіттям Парку🦋🌳🌿, відвідали науково-просвітницький центр, де функціонують лабораторія екологічного моніторингу, кімнати-музеї ентомології, геології, дендрології, фітокомпозиції та ін.
📌Екоосвітяни Парку ділились своїм досвідом проведення екологічних заходів. Обговорювали проблемні питання з юними лісовими рейнджерами та їх керівниками щодо особливостей створення екологічно розвиваючого середовища, яке сприятиме формуванню практичних навичок здорового дозвілля сучасного «цифрового» покоління дітей, сталому розвитку жити й навчатися у тісному зв’язку з природою, що в подальшому, зменшить негативний вплив на довкілля.
📌Також учасники клубу відвідали Гуцульську світлицю, де ознайомилися з авторськими роботами місцевих майстрів з виготовлення кераміки, розпису писанок, шкіряних та різьблених виробів.
📌А ще діти мали можливість побачити коней🐴 гуцульської породи, які належать до світового генофонду та взяті під охорону.
💙💛 Юні лісові рейнджери «Рожнівського ліцею» щиро вдячні керівництву та екоосвітянам НПП «Гуцульщина» за підтримку та співпрацю у реалізації проєкту щодо створення комфортного і сучасного освітнього екопростору «Без стін» на території Рожнівського ліцею «Гуцульщина» для навчання та виховання ековідповідальних громадян України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *