29 травня в нашому ліцеї відбулася надзвичайно цікава подія. До нас завітали бажані гості: сільський голова Сергій Радиш,  голова Косівської РВА  Наталія Кучма, представники  Міжнародної гуманітарної організація «Save the children» та Донецька обласна організація ВО Союз осіб з інвалідністю України

за підтримки Світлани Онищук.

Переконана, що благодійність завжди була властива українському народу. Це ще раз підтвердили представники  Міжнародної гуманітарної організація «Save the children» та Донецька обласна організація ВО Союз осіб з інвалідністю України за підтримки Світлани Онищук.

Від себе особисто і від імені всієї шкільної родини висловлюю щиру вдячність за цікаві подарунки нашому ліцею. Ваша допомога – це неоціненний внесок у покращені освітнього середовища. Упевнена, що Ваш приклад показовий і для інших благодійників. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Спасибі Вам, що такий непростий час, ви знаходите можливість підтримати дитячу творчість,  яка закладає основи життєтворчості. Ваша підтримка послужить подальшому розвитку багатогранних здібностей учнів, стане черговим кроком на шляху зміцнення ролі національної культури у творчому вихованні дітей.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаю Вам здоров’я, миру, добробуту. Нехай Господь благословить кожен Ваш крок. Сподіваюся на подальшу плідну співпрацю.

 

Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *