Благословенна та ясна година,

Коли Буквар до рук бере дитина…

Дмитро Павличко

 

У кожної людини буває свято, яке приходить лише раз у житті. Саме таке свято сьогодні, 11 травня, відбулося в 1-В класі. Присвячене воно книжці Буквар, без якої не може обійтися жодна людина. Буквар – це «чарівний золотий ключик», який відчиняє двері у світ знань.

Ще недавно учні першого класу відкрили першу сторінку цього чудового підручника. Сьогодні ми відзначаємо першу перемогу наших маленьких школярів.

Це свято не тільки прощання з першим підручником, який діти вже встигли полюбити. Це – демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків. Діти  опанували найважливішу книгу в своєму житті – Буквар.

І сьогодні прощаючись з Буквариком малі першокласники звітували чого вони навчилися за цей час. Учні жваво розігрували сценки, декламували вірші та співали пісні. Виступ супроводжувався показом слайдів присвячених кожній букві, пісням та фотографіям учнів. На честь Букварика була розіграна вистава в якій брали участь дійові особи: Абетка, Мишка, Букварик, Україночка та Букви.

За перший рік навчання учні підросли, посерйознішали, здружились і дійсно стали справжніми школярами!

Свято закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *