На виконання листа департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації №1482/01-14/06 від 16.12.2019 р., з метою посилення пожежної та техногенної безпеки в освітніх закладах та протидії можливим загрозам життю та здоров’ю педагогічний колектив та учні Рожнівського ліцею «Гуцульщина» імені Федора Погребенника провели відпрацювання евакуації в умовах виникнення пожежі.

Близько десятої години до керівництва закладу надійшло повідомлення про пожежу. Терміново було прийнято рішення викликати пожежну службу та здійснити евакуацію всіх учасників освітнього процесу. Силами цивільного захисту закладу освіти вжиті всі заходи щодо збереження життя та здоров’я. Сигналом до евакуації слугувала електронна система оповіщення. Повна евакуація була здійснена за 3 хвилини 30 секунд.

[envira-gallery id=”3051″]

Основною метою тренування є вдосконалення підготовки учасників освітнього процесу до дій за умов виникнення надзвичайних ситуацій. Проведений захід сприяє формуванню в учнів навичок свідомого та обов’язкового виконання встановлених правил безпечної поведінки під час різних надзвичайних ситуацій, закріпленню умінь зберегти та захистити власне здоров’я і життя.

[envira-gallery id=”3036″]




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *