14 жовтня Україна святкує День захисника.

14 жовтня ми вітаємо не лише сучасних воїнів і героїв, а також згадуємо козаків – мужніх захисників, які споконвіку стояли на сторожі української державності.

 Наша сила українського духу та незламна віра допоможе подолати всі труднощі на шляху утвердження незалежної соборної держави!

Мужність, героїзм, самовідданість і самопожертва захисників України – неоціненні. Ваші подвиги вписані кров’ю в літопис боротьби українців за незалежність завжди нагадують нам про те, якою ціною дістається свобода, як здобувається право бути вільною, самодостатньою нацією.
Дорогі чоловіки та жінки, захисники нашої країни, вітаємо вас із Днем захисника України, який ми відзначаємо у світлий день Покрови Пречистої Богородиці, а також із Днем Українського козацтва та черговою річницею Української Повстанської Армії!
Немає вищого прояву громадянського обов’язку і патріотизму, ніж стати на захист своєї Батьківщини. Тому сьогодні день тих, хто в різний час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

Наші воїни, захищаючи суверенітет і непорушність кордонів держави, зміцнюють віру українського народу у стабільний, гармонійний розвиток країни, надихають на плідну працю і сповнюють серця почуттям гордості і шани.

Сьогодні військові та цивільні медики борються не тільки за життя та здоров’я захисників та захисниць України і рятують поранених та травмованих, а й протистоять пандемії COVID-19. Вони щодня ризикують власним життям та здоров’ям, бо розуміють, що від них залежить життя людей.

Прийміть вітання з найкращими побажаннями добра, світлого настрою, професійних успіхів! Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. Нехай сьогодні та завжди вас оберігає Покров Пресвятої Богородиці! Низький уклін і щирі побажання здоровʼя, добробуту і довголіття ветеранам війн, учасникам сьогоднішніх військових дій! Вічна слава подвигу полеглих героїв Небесної сотні та АТО! Бажаємо Вам незламної волі, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я, звершення всіх Ваших мрій і побажань, високих досягнень.

Вітаємо всіх чоловіків і жінок – захисників України!

Мирної України нам усім, злагоди та щасливого майбутнього!

Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми – непереможні!

Слава Україні! Героям слава!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *