Кожного року 22 квітня відзначається Міжнародний день Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти заради майбутніх поколінь. Для України сьогодні як ніколи актуальними є питання миру, захисту своєї землі, своїх людей та довкілля, що страждають від російських окупантів.

З нагоди Всесвітнього Дня Землі  учні 10 – А класу взяли участь у «Qviz time» для всіх любителів природи. Разом з учителем географії Галичук О. В. дізналися нову інформацію про екологічні проблеми та шляхи їх вирішення, говорили про бережливе ставлення до навколишнього середовища. Участь у вікторині допомогла учням відчути себе частиною глобальної спільноти, що працює над збереженням планети.  Зацікавленість та бажання ліцеїстів дізнатися більше про проблеми збереження довкілля свідчили про важливість такого заходу.

Збережемо планету разом! Нехай цей день стане початком більш свідомого підходу до охорони природи, де кожна дія спрямована на благо нашої планети.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *