Ми живемо в епоху бурхливого розвитку цивілізації. Небаченими досі швидкими темпами йде зростання великих та малих міст, розширюється промислове будівництво, збільшується кількість населення, зростає експлуатація всіх природних ресурсів. У зв’язку з цим охорона навколишнього середовища стала для людства однією з найважливіших проблем.

Прозоре чисте повітря, блакитні ріки, озера, джерела, величні ліси, квітучі гаї, захищені від водної та вітрової ерозії поля — все це величезне багатство може зникнути, якщо людство не схаменеться. Багатогранно використовуючи природні ресурси для потреб суспільства, нам треба діяти так, щоб не завдати шкоди, а навпаки, всебічно поліпшувати та примножувати можливості природи. Ми повинні жити не лише сьогоднішніми потребами, а й дбати про стан природи завтрашнього та майбутніх днів.

Люби природу не як символ

Душі своєї,

Люби природу не для себе,

Люби для неї.

                              (М. Рильський)

22 квітня в Рожнівському ліцеї «Гуцульщина» імені Федора Погребенника з учнями 5-их, 6-их, 7-их класів відбувся фотоквест присвячений дню Землі на тему « Бережімо матінку Землю!»

Учні з захопленням і цікавістю взяли участь у фотоквесті. Фотографували природу, квітучі рослини, домашніх тварин, щоб вкотре нагадати про цінність природи, про те, що потрібно берегти красу рідного краю.  Всім учасникам вручили подяки та грамоти за активну участь у фотоквесті до дня Землі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *