18 квітня 2024 року громадська організація «Центр освітніх реформ «НАШІ ДІТИ» за підтримки Тисменицької міської ради провела форум «Стаємо сильнішими разом. Ефективні моделі управління в умовах воєнного стану».

В рамках форуму спільно з учасниками проекту Ліга Сміху команди «Наш формат» відбувся турнір за участі 18 команд учнів 4-их класів громад Івано-Франківської області. Приємно, що команду «Сильні духом» від Рожнівської територіальної громади представляли учні 4-А та 4-Б класів Рожнівського ліцею «Гуцульщина». Це Дибель Катерина (капітан команди), Крутофіст Евеліна, Панчишак Вікторія, Присяжнюк Злата, Повшук Олександра, Пилип’юк Матвій.

Назва команди, девіз, форма одягу і, звичайно, сама гра дітей довели, що ми направду СИЛЬНІ ДУХОМ. Адже на запитання у всіх трьох раундах гри (тема «Україна») наші діти дали правильні відповіді. Молодці! Це справжні патріоти нашої держави. Це гідне майбутнє України! Переможемо!

P.S.  Активно підтримували команду вболівальники – однокласники та батьки дітей, Рожнівський сільський голова Сергій РАДИШ, заступник Рожнівського  сільського голови Роман МАТЕЙЧУК, начальник відділу освіти Тетяна ЧУРКО, заступник директора з НВР Рожнівського ліцею Любов ПУЧКО та вчителі початкових класів Марія Ясінська та Галина РАДИШ.

Впродовж гри панувала неймовірна атмосфера. Всі команди нагороджені пам’ятними подарунками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *