Насичений подіями рік добігає до кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. Діти дуже люблять зимові свята! Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в атмосферу чарівництва, радості і веселощів, а потім знайти під ялинкою довгоочікуваний подарунок. Відкриває новорічні свята – День Святого Миколая.

19 грудня в ліцеї відбувся захід «На радість дітям Миколай іде по світу», в якому взяли участь учні третьокласники. Своїми виступами вони подарували усім ліцеїстам початкової школи веселий настрій та незабутні емоції.

Шкільна родина мала змогу побачити інсценізовану виставу, яка донесла до дітей думку, що треба вірити в чудеса святих і диво обов’язково здійсниться.

В заході були використані ІКТ, драматичні сценки, вірші, оповідання. Під час свята панувала тепла, невимушена атмосфера.
Учні радо зустрічали Миколая, який прийшов до них з подарунками. По закінченні заходу Миколай – Чудотворець роздавав гостинці, чим і зміцнив віру малят і дорослих у чудодійність сил Святого.

Наслідуємо добро і вчинки Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення, Любові до ближніх.

[envira-gallery id=”3084″]




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *