Цей тиждень у Рожнівському ліцеї «Гуцульщина» імені Федора Погребенника був надзвичайно насиченим та плідним. Розпочали наші ліцеїсти його з проведення тематичного тижня перевдягань, де ми носили світлий одяг, одягались у Denim, красувались у яскравих барвах стилю 90-х, приходили до ліцею без рюкзаків, а на Останньому дзвонику очі сліпли від краси, адже всі присутні були одягнені у вишиванки. Останні дні, оцінки, переживання, здача підручників, сміх і сум, бо хтось вже у вересні не повернеться до стін рідного ліцею…усім цим була наповнена атмосфера у нашому навчальному закладі в ці дні!

Не забули наші ліцеїсти і про обов’язкове – звіт роботи учнівського самоврядування за 2023-2024 н.р., який успішно провела секретар голови парламенту, Ангеліна Левко (учениця 10-В класу), тим самим довівши, що попри відсутність президента парламенту через його хворобу, учнівське самоврядування Рожнівсього ліцею працює як єдиний і злагоджений механізм.

30 травня до нас завітали наші партнери, фасилітатори проєкту «Безпечні школи», які провели сесію з Комітетом безпеки школи, а також розважальну сесію з учнями 3-А класу, яка дуже сподобалась нашим здобувачам освіти. Дякуємо організації «Save the Children» за те, що робите життя дітей кращим і яскравішим, зараз це цінно, як ніколи. Окреме дякуємо за подарунок до 31 травня: за серію майстер-класів зі здобувачами освіти 1-3 класів та святкового Зайку, яка веселила діток протягом всього часу перебування на локаціях.

І на завершення не можемо не згадати емоції радості та смутку, сліз і щастя, спокою і хвилювання, які переплітались між собою під  час святкової лінійки, що була присвячена Святу Останнього дзвінка у Рожнівському ліцеї «Гуцульщина» імені Федора Погребенника. Наші дорогі Випускники, спасибі Вам за неймовірний подарунок для всіх присутніх у вигляді танцювальної композиції, яка подарувала нам шквал емоцій та захвату! У добру путь, шановні ліцеїсти, під мирним небом і Божою опікою! Дякуємо Господу та Збройним Силам України за можливість проводити таке дійство на подвір’ї рідного ліцею!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *