Кожного дня в різні пори року для всіх відкриті двері нашого ліцею – це місце, де живе чарівна казка творчості, фантазії, майстерності, таланту, любові до дітей і постійного пошуку. А в кінці навчального року, як вже склалося традиційно, у стінах Рожнівського ліцею «Гуцульщина» відбувся урочистий звіт ліцею, а також нагородження кращих з кращих – свято Гордості та Талантів – «Золоте зерно».

Разом з усіма присутніми переглянули мультиплікаційний фільм патріотичного характеру під назвою «Не мсти, залиш це Богу»  Едуарда Боєчко, учня 9-А класу, аплодували і насолоджувались хореографічними композиціями наших танцівниць, вихованців IDANCE Studio, які заворожували своїми танцювальними вміннями, слухали неймовірну «Молитву за маму» у виконанні учениці 3-А класу Кароліни Юрійчук, милувались вокально-інструментальною композицією «Слава Україні» у виконанні учня 4-В класу Андрія Савина, пишались виступом здобувачів освіти нашого ліцею, учасників обласного конкурсу дитячих талантів «Серцем єдиним, ми – Україна» під назвою  «Сльоза». Та найголовнішою місією для нас було: у цей прекрасний літній день нагородити і вшанувати талановитих учнів, які, ми щиро віримо, будуть і надалі прославляти нашу державу, вшанувати педагогів, які горінням серця запалили бажання до знань і таланту своїх учнів, низько вклонитись і щиро подякувати батькам, яким небайдуже  майбутнє їхніх дітей і нашої України. Гордість за здобувачів освіти ліцею  переповнювала наші серця і душі, а в залі панувала неймовірна атмосфера душевного тепла та затишку.

Шкільна сходинка – це тільки перша сходинка в житті наших ліцеїстів, тож ми бажаємо нашим зіркам, щоб всі життєві сходинки долалися добре, з гарним настроєм, впевненістю і радістю в серці.

Ми пишаємось нашими учнями і вдячні всім вчителям і батькам, які підтримують і допомагають їм досягати нових вершин. Ваша праця є безцінною! Наближаємо ПЕРЕМОГУ разом!!!

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *