Відповідно до плану роботи закладу, 10 червня в Рожнівському ліцеї «Гуцульщина»  імені Федора Погребенника відбулася загальношкільна конференція та свято Талантів, Гордості та Добра – «Золоте зерно», які стали важливою подією для нашої шкільної родини. Було підведено підсумки проробленої роботи, адже вона виконана добре: наша шкільна сім’я саме така, про яку нам усім мріялось, а зусилля й енергія педагогів не пропали даремно. Попри всі труднощі та випробування, які випали на долю нашої держави у зв’язку з російською агресією, цей навчальний рік наші здобувачі освіти завершили з високими досягненнями і здобутками. Рожнівський ліцей радо вітав гостей дійства – заступників голови Рожнівської сільської ради – Романа Матейчука і Мирослава Погрибенника, батьків, вчителів і головних винуватців свята – здобувачів освіти ліцею. У рамках заходу директор ліцею звітувала перед громадськістю, підвела підсумки року, розповіла про досягнення ліцею, важливі події та плани на майбутнє. До уваги всіх присутніх був представлений звіт директора ліцею за 2023-2024 навчальний рік, де керівник закладу Олена Радиш чітко та змістовно прозвітувала про пророблену роботу, досягнення, звершення, участь у проєктній та волонтерській діяльності здобувачів освіти та педагогів ліцею.

Головною кульмінацією заходу було відзначення грамотами та символічними нагородами наших ліцеїстів, педагогічних працівників закладу та батьків наших дітей. Було надзвичайно відрадно те, що нам не вистачало місця на сцені актової зали для всіх наших переможців. Пишаємось, віримо в те, що наші здобувачі освіти і надалі прославлятимуть Рожнівський ліцей «Гуцульщина» і будуть тішити своїми високими здобутками та досягнення усіх нас.

Щиро дякуємо всім, хто долучився до організації цього заходу, і всім, хто прийшов підтримати наших дітей. Разом ми робимо наш ліцей кращим!

#конференція #ЗвітДиректора #ГордістьЛіцею — з Оленою Радиш

#Усе_буде_Україна  #Усе_буде_ліцей

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *